Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Utolsó kommentek

Totya, Tina és Dina blogja

Sziasztok Emberek! Ebben a blogban sok dolog fel fog merülni. Mind a hárman különböző témákat választottunk. Tina vicceket, sztárhíreket...stb. fog írni. Dina témái az állatok, a cikis dolgok...stb. Totya írásai a mindennapi életről, a tapasztalatairól...stb. fognak szólni. Olvassátok sokan!!

Friss topikok

Linkblog

Tina bejegyzése-korházba került a Disney-hercegnő

Totya, Tina és Dina 2011.06.12. 17:42

Kórházba került a Disney-hercegnő

 

Sokan megmondták már, hogy Justin Bieber rosszat tesz Selena Gomeznek, de most be is bizonyosodott - mentőnek kellett elvinnie élő adásból az énekesnőt.

A pasik terén mutatott ízlésével komoly gondok vannak, de profinak profi Selena Gomez. A Tonight Show felvételét ugyanis úgy csinálta végig csütörtök este, hogy közben rettentő kínok gyötörték. A tizennyolc éves énekesnőnek olyan komoly fejfájása volt, hogy amint kijött a díszletből, szinte összeesett, hányingerre panaszkodott, és mentőt kellett hozzá hívni. Azonnal bevitték egy közeli kórházba, ahol jelenleg is ápolják. Az állapotáról pontos információkat nem adnak, de sajnos nem valami egyszerű dologról lehet szó. Selena ugyanis lemondta jó pár soron következő fellépését.
Azt azért reméljük, hogy csak a Bieber-láz okozza a problémáit, és ki is kezelik belőle. Amit egyedül akkor nem lesz könnyű megoldani, ha a pletykák beigazolódnak, és az utolsó botránymentes Disney-hercegnő terhes. Illetve mások arról suttognak, hogy a kissé beteges
Justin Bieber-fanok megmérgezték Selenát féltékenységből. Hiszen már hónapok óta azzal fenyegetik, hogy megölik. De ez csak két elmélet.

forrás:www.dinalovasoldala.eoldal.hu

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajszikblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr152978143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása